Din Bil Sverige AB Volkswagen Smista

Din Bil / Volkswagen Smista

Servicechef

Är du en naturlig ledare med stort engagemang för både vår affär och våra medarbetare? Har du en strävan efter att ständigt hitta förbättringar och får du förändringar att hända? Då kommer du trivas i rollen som servicechef i Din Bil / Volkswagen Smista.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som servicechef kommer du att ha det övergripande ansvaret för servicemarknad inklusive reservdelar på Volkswagens anläggning i Smista. I samråd med platschef ansvarar du för drift, lönsamhet och kvalitetsarbete genom att planera och leda verksamheten. Du har budget- och resultatansvar för servicemarknad på anläggningen samt personalansvar för verkstadschef, reservdelschef och ett team av servicerådgivare.

Som medlem i den lokala ledningsgruppen kommer du självständigt och i samråd med platschef och ledningsgrupp att sätta mål, utarbeta strategier och handlingsplaner för Volkswagen Smista. I din roll ansvarar du för utveckling av serviceverksamheten på anläggningen samt för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor där du kontinuerligt ska följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. I ansvaret ingår att stötta organisationen i olika aktiviteter samt se till att medarbetarna har de resurser och utbildningar som krävs för att nå uppsatta mål samt bidrar till deras utveckling.

Huvudfokus för rollen som servicechef kommer att vara på process- och utvecklingsarbete, där du arbetar för att både behålla befintliga kunder samt etablera förtroende hos nya. Du kommer att ha ett stort fokus på att proaktivt arbeta för att säkerställa rätt beläggning i vår verkstad. Du rapporterar direkt till platschef för Volkswagen Smista.

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen som servicechef har du flerårig dokumenterad erfarenhet från en ledande befattning med personalansvar samt erfarenhet av att arbeta mot målsättningar med eget budgetansvar. Har du tidigare erfarenhet från fordonsbranschen ex inom servicemarknad och eller eftermarknad samt har du arbetat i en större organisation är det meriterande. Har du även erfarenhet av att leda genom andra är det meriterande. Vi ser att du har minst gymnasieutbildning och för rollen relevant vidareutbildning, samt lätt för att formulera dig såväl i tal som i skrift, både på svenska och på engelska. Du besitter en god datavana, främst i Office-paketet, har du kunskaper i våra system såsom Elsa och Automaster är det meriterande. Du har minst B-körkort.
Har du erfarenhet av arbete med våra koncernmärken är det meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Som servicechef är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och det faller sig naturligt för dig att bygga team och att leda andra. Du är en lyhörd ledare och har ett coachande sätt, en vana av att arbeta nära dina medarbetare, ge konstruktiv feedback och du stöttar medarbetare till att utvecklas. Som chef besitter du ett affärsdriv och har ett gediget engagemang för vår verksamhet där du alltid strävar efter förbättringar och högre kvalitet baserat på analys och målsättningar. Du är van att fatta beslut och du följer upp det du åtar dig samtidigt som du är effektiv i arbetet och har ett flexibelt arbetssätt vad det gäller att omprioritera mål och arbeta mot flera mål samtidigt. Du är strukturerad och har en god administrativ förmåga.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 20 september.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Petter Englund
Facklig representant Ledarna: Olle Ström


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Chef

Jobbkategori:

Mekanisk verkstad
Reservdelspersonal
Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-09-20

Kontaktpersoner:

Petter Englund

tfn: +46 8 553 779 95

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Kontorsplacering: