Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Hallvärd

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Vi söker nu en kollega som älskar att ha många kundkontakter, har en god servicekänsla och som vill vara vårt ansikte utåt!

Dina uppgifter

Som hallvärd fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för informationsdisken och ser till att bilhallen är representativ samt att prisskyltning och annonsering är uppdaterat.

I arbetet ingår även att stötta försäljningsavdelningen med att ta emot kunder i hallen samt hjälpa till med provkörningar.

Tjänsten är en timanställning som passar utmärkt att kombinera med studier eller liknande då den primära arbetstiden är varannan helg, men även vissa vardagar kan förekomma. För personer med rätt vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att senare gå vidare inom företaget.

Din erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Microsoft-Officepaketet. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

Personliga egenskaper

Du är en person med hög servicekänsla som har en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 15 september. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Uma Dani

Facklig representant Unionen; Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Särskild visstidsanställning

Anställningsgrad:

Särskild visstidsanställning

Arbetstider:

Helg

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-09-15

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Kontorsplacering: