Din Bil Sverige AB Volkswagen Bromma

Online Sales Support

Vill du vara med från starten av vårt nya OSS- serviceteam som ska supportera våra anläggningar med de digitala kundkontakterna? Är du en person som trivs med att ge service och bemötande i toppklass? Är du flexibel och lösningsorienterad? Om svaret är ja så passar du in hos oss på Din Bil Online Sale Support!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Dina uppgifter

I rollen bemöter du våra kunder online och ger dom professionell service och ett bilägande i toppklass. Du hanterar dagligen bokningar och digitala leads för servicemarknad. Kontakten med våra kunder sker via våra online system, mail och telefon. Du kommer även finnas tillgänglig i vår chatt.

Hos oss är ingen dag den andra lik och det är viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla hög kvalitét på ditt arbete samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. OSS upplägget är under utveckling och arbete kan därför ske under kvällar och helger samt på sikt hemifrån. Hos oss hjälps vi åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet varför det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.
Du utgår från Din Bil i Bromma.

Din erfarenhet

• Erfarenhet från ett serviceyrke är ett plus och har du arbetat med kundkontakt eller bokning via telefon är det meriterande.
• Du bör vara administrativt lagd samt ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetssystem. God datorvana, är ett krav.
• Du behärskar svenska och engelska väl i både tal som i skrift.
• B-körkort är önskvärt.

Din profil

Vi söker en person som är ordningsam, strukturerad och har ett naturligt lösningsfokus. Utöver det besitter du en god initiativförmåga där du färdigställer det du tar dig för. Som person är du en engagerad och motiverad lagspelare som inte tvekar på att stötta dina kollegor när så behövs.
För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt ser vi gärna att du har en teknisk förståelse och viljan att lära dig om våra serviceprocesser.
Du tror precis som vi på Din Bil att ett trevligt bemötande samt arbetskvalité är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till både kollegor och kunder, är lyhörd för kundernas olika behov samt mån om att ge bästa möjliga service. Naturligtvis behärskar du svenska och engelska väl både i tal som i skrift. Det är viktigt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du trivs i en rörlig miljö.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka gärna din ansökan snarast, dock senast 15 juli. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Rekryterande chef, Jenny Landström.
Facklig representant Unionen: Ian Elezovic.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-07-15

Kontaktpersoner:

Jenny Landström

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Kontorsplacering: