Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Säljare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Karriärmöjlighet hos Porsche Center Danderyd

Drömmer du om att vara en nyckelperson i skapandet av en enastående Porsche-upplevelse? Då kan detta vara din chans att bli en del av vårt passionerade team på Porsche Center Danderyd. Vi söker en engagerad säljare som delar vår passion för att leverera högsta kvalitet och överträffa kundernas förväntningar.

Varför välja oss:

  • Unik arbetsmiljö: Trivs i hjärtat av Stockholm och arbeta i en dynamisk miljö där passion för Porsche genomsyrar allt vi gör.
  • Teamanda: Bli en del av ett dedikerat och kompetent team där varje medlem spelar en central roll i att skapa nöjda Porsche-ambassadörer.
  • Upplevelsefokus: Vår strävan är att inte bara möta utan överträffa kundens förväntningar, och du kommer att vara nyckeln till den fantastiska Porsche-upplevelsen.

Dina uppgifter: I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning av främst nya men även begagnade bilar både till konsument och till företag. Du sköter hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till leverans och uppföljning.

Utöver detta ansvarar du för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och befintliga kunder, där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. Därtill ska du delta på kundevent och medverka vid marknadsaktiviteter som ibland är utanför ordinarie arbetstid. Det är viktigt för oss att du är en ambassadör för varumärket, både på arbetsplatsen såväl som utanför.

Placering för tjänsten är på vår anläggning i Danderyd. Du rapporterar till Försäljningschef.

Din erfarenhet: Du har godkänd gymnasieutbildning samt ett par års dokumenterad erfarenhet som säljare, gärna från retail eller servicebransch där du har förståelse för vad god kundnöjdhet och kundservice innebär. I tidigare roll har du haft eget lönsamhetsansvar och arbetat mot uppsatta budgetmål, samt har goda insikter i vad det innebär att arbeta med relationsförsäljning.

Naturligtvis har du goda kunskaper i Office-paketet samt att du talar och skriver svenska och engelska väl. Det är inte ett krav men meriterande om du har för rollen relevant vidareutbildning, erfarenhet av Porsche eller bilbranschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du engagerad, professionell och serviceinriktad i ditt sätt och du trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du värdesätter att arbeta med andra drivna människor, och det är naturligt för dig att etablera långsiktiga relationer samt att skapa förtroende hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på god affärsmässig förståelse. Som person tar du stort ansvar för att utveckla din försäljning, är pro-aktiv och ser möjligheter. För oss är servicen internt lika viktig som servicen ut till kund. Vi har god sammanhållning i teamet där alla hjälps åt, stöttar och coachar varandra, därför är det viktigt för oss att du är en lagspelare och förstår vikten av att bidra till ett starkt team.

Din Bil och Porsche i Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan, dock senast 2024-07-20.

Rekryteringsansvarig Porsche: Patrick Mourad, Försäljningschef.

Facklig ordförande Unionen: Ian Elezovic.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-07-20

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Rinkebyvägen 5 182 36 Danderyd

Kontorsplacering: