Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Servicerådgivare, vikariat

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu vill vi stärka upp vårt team med en vikarie till kundmottagningen i Audi Danderyd. Trivs du med att möta kunder dagligen och brinner du för kundservice? Då ska du söka jobbet som servicerådgivare hos oss!

Dina uppgifter

Som servicerådgivare kommer du att boka in kunder för service eller reparation, ta emot och lämna ut bilar, fakturera samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer att vara kundernas kontakt under hela verkstadsbesöket vilket kräver att du trivs med att ge bra service, samt att du alltid genomför ditt arbete med hög kvalitet. 

Hos oss är ingen dag den andra lik och det är viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. Hos oss hjälps vi åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet varför det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.

Det här är ett vikariat pga studier på minst ett år med möjlighet till förlängning.

Din erfarenhet

För denna tjänst ser vi gärna att du ha ett par års erfarenhet från en roll där du arbetat mycket mot kund, exempelvis inom försäljning/kundservice eller administration. Du är mån om att ge god service och alltid arbeta för att kunden ska vara nöjd efter sitt besök hos oss. Har du tidigare arbetat som servicerådgivare/kundmottagare inom bilbranschen är det meriterande men inget krav. Besitter du en teknisk kompetens samt en god förståelse för hur administrationen kring verkstaden fungerar ser vi även det som meriterande.

Vidare har du godkänd gymnasieutbildning och goda administrativa färdigheter, samt en god dator- och systemvana. Du behärskar svenska mycket väl såväl i tal som i skrift, samt kan kommunicera på engelska. B-körkort är ett krav.

Meriterande är kunskaper i våra system Automaster, ELSA, Etka och CABAS.

Din profil

Du tycker om att möta andra och att skapa goda relationer till kunder och är alltid mån om att ge bästa möjliga service. Som person är du nyfiken och flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo. Du trivs med ett arbete där ingen dag är den andra lik och som kombinerar administration med kundbemötande. Utöver det besitter du en god initiativförmåga samtidigt är du ordningsam och noggrann i allt du tar dig för. Att vara en lagspelare som vill bidra till en god stämning och gemenskap faller sig naturligt för dig likväl som att du tycker om att stötta och hjälpa andra. 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka gärna din ansökan snarast, dock senast 30 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Samir Mehinovic

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Vikariat

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-06-30

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Kontorsplacering: