Din Bil Sverige AB Porsche Center Stockholm

Receptionist / Host till Porsche Center Stockholm

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Drömmer du om att vara en nyckelperson i skapandet av en enastående Porsche-upplevelse? Då kan detta vara din chans att bli en del av vårt passionerade team på Porsche Center Stockholm. Vi söker en engagerad receptionist som delar vår passion för att leverera högsta kvalitet och överträffa kundernas förväntningar.

Om tjänsten: I rollen kommer du vara ansiktet utåt för vårt center och den första kontakten många har med varumärket. Din uppgift är inte bara att välkomna besökare, utan att förvandla deras besök till en minnesvärd upplevelse. Du är hjärtat i vårt showroom och din passion och entusiasm för service kommer att smitta av sig på alla som kommer i kontakt med dig.

Dina främsta Uppgifter:

  • Skapa WOW-känslor: Varje besök ska vara en upplevelse i sig. Du kommer att ansvara för att överträffa förväntningarna för både kunder och medarbetare genom personlig service och små detaljer som gör stor skillnad.
  • Event och konferenser: Från exklusiva events inne på anläggningen till interna aktiviteter för medarbetare, du kommer vara en del av ett team som ser till att varje tillställning blir minnesvärd och perfekt genomförd.
  • Ansvar för anläggningens välmående: Du är den som ser till att allt är i toppskick på hela centret, allt från showroom till receptionens utseende. Ditt öga för detaljer och ständiga strävan efter förbättring kommer att hålla vår anläggning i absolut toppklass.
  • Samarbete: Du blir en viktig länk mellan försäljning och servicemarknad där du kommer att samarbeta nära ledningen för att säkerställa att vi alltid levererar Sveriges bästa kundupplevelse.

I rollen som receptionist rapporterar du till platschefen för Porsche Center Stockholm.

Din erfarenhet: Du har godkänd gymnasieutbildning samt ett par års dokumenterad erfarenhet, gärna från servicebransch där du har fått en god förståelse för vad hög kundnöjdhet och kundservice innebär. I tidigare roll har du lärt dig att vara en entusiastisk teamspelare som brinner för att skapa minnesvärda ögonblick. Om du har en passion för människor och en personlighet som lyser upp rummet, då är du precis den vi letar efter. 

Naturligtvis har du goda kunskaper i Office-paketet samt att du talar och skriver svenska och engelska väl. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du engagerad, professionell och serviceinriktad i ditt sätt. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du trivs som spindeln i nätet samt har förmågan att se och bidra till helheten.

Du tar stort ansvar i arbetet, är pro-aktiv och ser möjligheter. För oss är servicen internt lika viktig som servicen ut till kund. Vi har god sammanhållning i teamet där alla hjälps åt, stöttar och coachar varandra, därför är det viktigt för oss att du är en lagspelare och förstår vikten av att bidra till ett starkt team.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Varför välja oss:

  • Unik arbetsmiljö: Arbeta i en dynamisk miljö där passion för Porsche och våra kunder genomsyrar allt vi gör.
  • Teamanda: Bli en del av ett dedikerat och kompetent team där varje medlem spelar en central roll i att skapa nöjda Porsche-ambassadörer.
  • Upplevelsefokus: Vår strävan är inte bara att möta utan överträffa kundens förväntningar, och du kommer att vara nyckeln till den fantastiska Porsche-upplevelse

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan, dock senast 2024-06-30 Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Rekryteringsansvarig Porsche: Virpi Törnroth, Platschef.

Facklig ordförande Unionen: Ian Elezovic.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-06-30

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Smista 12030 Stockholm

Kontorsplacering: