Din Bil Sverige AB Audi Stockholm

Platschef

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du en engagerad ledare som gärna utvecklar både verksamhet och medarbetare? Trivs du i en roll som innebär att ha ett helhetsansvar, samtidigt som du strävar efter att nå hållbara resultat? Audi är inne i en expansiv fas med nya modeller och volymtillväxt och vi söker nu en engagerad platschef med stort affärsmässigt fokus till vår Audi anläggning i Kista. 

Om tjänsten

Som Platschef ansvarar du för personal, verksamhet, lönsamhet och kvalitetsarbete på Audi Center Kista. I rollen arbetar du både operativt och strategiskt med affärsområdena försäljning av bilar och servicemarknad. Du ansvarar för ett team om ca 40 medarbetare, varav 3 direktrapporterande avdelningschefer. Du säkerställer att varje team och avdelning når uppsatta försäljningsmål och andra KPI:er. Likaså driver du din lokala ledningsgrupp i Kista, där samtliga chefer på anläggningen ingår.

Utveckling av chefer och medarbetare är en naturlig del i ditt ledarskap liksom ansvar för arbetsmiljö- och skyddsfrågor. Att säkerställa en god arbetsmiljö och att arbeta löpande med anläggningens kultur och trivsel finner du särskilt viktigt. Du driver gärna förbättringsarbeten och följer upp verksamhetens utveckling och resultat. Ditt engagemang och din motivation att lyckas bidrar positivt till verksamheten, både resultatmässigt och som inspiration till dina kollegor. Som platschef ingår du också i ledningsgruppen för Audi inom Din Bil och tillsammans utvecklar ni strategier och marknadsaktiviteter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm, Kista. Du rapporterar till Märkeschef för Audi inom Din Bil.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av arbete som chef och ledare, med fördel från bilbranschen där försäljning har varit i fokus. Har du även erfarenhet från service och/eller verkstad ser vi det som högst meriterande. Du har i dina tidigare roller haft helhetsansvar över budget, drift och personal och är van att arbeta med målstyrning och uppföljning. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning / ledarskap / ekonomi samt god datavana och kunskaper inom Office-paketet, framförallt i Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav. 

Som ledare är du engagerad och vill arbeta nära verksamheten. Du är lyhörd och du bygger goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du är van vid att växla mellan operativa arbetsuppgifter och mer strategiska frågor. Som person är du strukturerad och noggrann med god förmåga att prioritera och få saker att hända. Affärsmässighet och initiativförmåga genomsyrar ditt förhållningssätt och du är mån om att nå både kvalitet och höga resultat. Du är motiverad inför uppgiften, engagerad och inspirerande samtidigt som du är kravställande när så behövs.

För Audi är det viktigt att du finner förståelse i att arbeta verksamhetsnära och att bygga relationer, både inom företaget och med externa partners och kunder. Din attityd är av största vikt då du fungerar som ambassadör för Audi och din entusiasm smittar av sig till dina kollegor.

Din Bil och Audi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Är du vår nästa Platschef? Sök då tjänsten redan idag, dock senast 23 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mikael Andersson

Facklig ordförande Unionen: Ian Elezovic

Facklig ordförande Ledarna: Olle Ström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Chef

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-06-23

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Kontorsplacering: