Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Servicerådgivare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du redo att lyfta kundupplevelsen till nya höjder? Porsche Center Danderyd söker en passionerad Servicerådgivare som vill vara med och forma framtidens Porsche-upplevelse. Brinner du för att ge utmärkt kundservice vill vi gärna höra från dig!

Ditt Ansvar och Dina Arbetsuppgifter: På Porsche Center Danderyd strävar vi efter att leverera femstjärnig kvalitet och etablera långsiktiga relationer med våra kunder. Som Servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet, ansvarig för att optimera verkstadsdrift och produktivitet.

  • Kundfokus: Du tar emot och följer upp kunder genom verkstadsbesök, ger tekniskt stöd och vägledning, och säkerställer en professionell service.
  • Proaktiv Bearbetning: Du bearbetar proaktivt kunder och stödjer i olika ärenden i vår kundmottagning tillsammans med dina kollegor.

Din Erfarenhet: Du har en godkänd gymnasieutbildning och minst 5 års erfarenhet av serviceyrken eller försäljning. Tekniskt kunnande och intresse är viktigt, och tidigare erfarenhet som servicerådgivare i motorbranschen är meriterande.

  • Administrativa Färdigheter: Du har goda administrativa färdigheter med starka dator- och systemkunskaper samt Officepaketet.
  • B-körkort: Du innehar B-körkort.

Personliga Egenskaper: Du drivs av att erbjuda utmärkt kundservice och tar dig an arbetsuppgifterna med positivitet och kvalitetsmedvetenhet. Utmaningar, utveckling och ansvar motiverar dig, och du har förmågan att hantera ett varierande arbetstempo med god prioriteringsförmåga. Din positiva framtoning, samarbetsförmåga och strukturerade arbetssätt är viktiga tillgångar. För oss är din personlighet avgörande, och vi värdesätter kundnöjdhet och långsiktighet.

Din Bil och Porsche i Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Varför välja Porsche Center Danderyd:

  • Driv och Utveckling: Bli en del av Porsche, ett företag som ständigt växer. Hos oss spelar du en nyckelroll i att stärka Porsche-upplevelsen för både nya och befintliga kunder.
  • Trygghet och Utveckling: Vi erbjuder inte bara kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter utan även en företagskultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet.
  • Förmåner: Uppskattade personalrabatter, generöst friskvårdsbidrag och möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med fokus på samarbete och positiv stämning.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 23 juni.

Vid frågor, kontakta Servicechef Niklas Bergman

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-06-23

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Rinkebyvägen 5 182 36 Danderyd

Kontorsplacering: