Din Bil Sverige AB Utrustningscenter Södertälje

Arbetsledare Verkstad

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du nyfiken på en arbetsledande roll i verkstadsmiljö där du får stötta och coacha dina kollegor i deras dagliga arbete? Gillar du att vara en god förebild där du ser människor utvecklas och nå sina uppsatta mål? Då kan det här vara rätt tjänst för dig.

Om tjänsten
Som Arbetsledare kommer du tillsammans med arbetsledargruppen att ansvara för det dagliga arbetet på vår verkstad genom att leda, planera och fördela mekanikernas arbete. Att stötta och motivera samt följa upp mekanikerna dagligen ingår, likväl som en del administrativt arbete såsom kontroll av arbetsorder, fakturahantering, skadebesiktning och reklamationer. Daglig kontakt med säljare samt kontakt med externa leverantörer ingår också i ditt arbete. Du har även ansvar för att verkstaden verkar i enlighet med företagets kvalitetspolicy och mål samt att auktorisationsbestämmelserna uppfylls. Likväl säkerställer du att arbetsmiljöregler följs och att skyddsutrustning används korrekt.

Utöver detta ingår också att hålla koll på verksamhetens specialverktyg samt utrustning. När verkstadschef inte är på plats ska du kunna fungera som dennes ställföreträdare. Tillsammans med övriga arbetsledare kommer du även att utveckla och driva pågående projekt. Tjänsten är förlagd på Utrustningscenter i Södertälje, där vi i vår verkstad förbereder bilar som kommer direkt från fabrik inför försäljning. Du rapporterar till verkstadschef. 

Din erfarenhet

För den här tjänsten söker vi dig med minst tre års dokumenterad erfarenhet från en liknande roll, där du är van att arbeta i ett högt tempo och är välbekant med rollens arbetsuppgifter. Alternativt att du är nyfiken på ledarskap och känner dig redo att ta nästa steg i din utveckling. Vidare ser vi att du har godkänd gymnasieutbildning samt en god administrativ förmåga. Har du någon form av ledarskapsutbildning eller fordonsutbildning ser vi det som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar engelska i tal, samt du har god datorvana framförallt i Officepaketet. Har du erfarenhet från några av våra program såsom Elsa, Etka och Automaster är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Det här utmärker dig

Du har en ödmjuk framtoning samt en förmåga att få med dig ditt team, både i framgång som motgång. Det är viktigt att du är prestigelös och låter andra växa omkring dig, likväl att du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina medarbetare och kunder.

Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, är van att leda andra och kan motivera kollegor i det dagliga arbetet. Som person behåller du lugnet och är stabil i stressiga situationer samtidigt som du är flexibel och anpassar dig efter ändrade omständigheter. Du säkerställer kvalitét och följer företagets processer och rutiner. Du är mycket noggrann och uppskattar struktur, samtidigt är du lösningsorienterad och van att hantera många pågående aktiviteter.

Du trivs i en roll där du utmanas, får arbeta tillsammans med människor och du förstår värdet av att vara kundorienterad med utmärkt service. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra arbete, även under tidspress. Du bör vara effektiv i ditt arbete, kunna ta egna initiativ, samt se förbättringsområden i våra processer och rutiner.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag, 25 maj.

 

Rekryterande chef, Martin Millstam Sivell

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström 

Facklig representant Ledarna: Olle Ström 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Arbetsledare

Jobbkategori:

Mekanisk verkstad

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-25

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Tallvägen 10 15138 Södertälje

Kontorsplacering: