Din Bil Sverige AB Audi Hammarby

Skaderådgivare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Till vårt härliga team på skadeverkstaden Audi Hammarby söker vi nu vår nästa kollega. Gillar du att ha kundkontakt och att skapa struktur och flöde i arbetet tillsammans med dina kollegor? Då är det kanske just Dig vi söker! 

Dina uppgifter 

Som skaderådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela deras besök och ger dem löpande uppdatering om arbetets process. I ditt ansvarsområde ingår att aktivt arbeta för att hålla nere väntetider och ledtider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar, fakturera, hantera försäkringsfrågor, reklamationer samt garantianspråk. Du trivs med att ge service och ser alltid till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem och ärenden hos oss.

Det här är ett vikariat till och med oktober 2023, med möjlighet till eventuell förlängning.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetserfarenhet av ett serviceyrke i bilbranschen som exempelvis servicerådgivare, skadeberäknare eller planör. Genom din tidigare erfarenhet har du god förståelse kring verkstads processer samt insett vikten av vad ett utomordentligt kundbemötande resulterar i. Du har datakunskaper inom Officepaketet som vi arbetar i dagligen, har du erfarenhet av andra program såsom Automaster och Cabas är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och i skrift och du innehar B-körkort. 

Din profil 

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en vilja att utvecklas och tar gärna egna initiativ men kan arbeta självständigt när så behövs och även under tidspress. Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad och ser hellre lösningar än problem. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil gruppen och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan 

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 Oktober.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka  

Facklig representant Ledarna: Olle Ström 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-20
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen