Din Bil Sverige AB Volkswagen Täby

Personbilssäljare

Vill du vara med på Volkswagens resa mot att bli världsledande inom e-mobilitet? Vi är nu på jakt efter en ny säljare till vår Volkswagenanläggning i Täby, där omställningen till elektrifierade fordon står högt i fokus och med målet att utveckla distriktets företag och konsumenter med det senaste inom mobilitet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål självständigt med även tillsammans med teamet!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. I tjänsten ingår tjänstebil enligt gällande tjänstebilsavtal. Läs gärna mer på vår karriärsida.


Tjänstebeskrivning
I din roll som säljare kommer du att jobba proaktivt med att bearbeta nya kunder men också utveckla relationer med befintliga kunder. Telefonen kommer att vara ett viktigt verktyg i din försäljning, vilket ställer krav på social kompetens samt att arbeta relationsbyggande. Tjänsten innebär försäljning av nya personbilar från Volkswagens breda sortiment, där du kommer att ge rådgivning för våra finansiella tjänster, bygga offerter och skapa effektiva avslut. Uppföljning kommer att vara en avgörande del av ditt arbete, i alla steg i försäljningsprocessen.

Du kommer tillsammans i säljteamet att ansvara för bilhallen, demobilar samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig som har ett- två års dokumenterad arbetserfarenhet av relationsskapande försäljning där du har jobbat långsiktigt med kunder. 

Genom tidigare erfarenhet från försäljning är du insatt i säljprocessens alla steg och har god insikt i hur du skapar långsiktiga relationer. Har du erfarenhet inom bilförsäljning är det starkt meriterade.

Du bör ha goda data- och systemkunskaper med bland annat goda kunskapa i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat.
Körkort med behörighet B är ett krav.

 
Personliga Kvalifikationer

Som ny säljare hos oss ser vi att du har ett starkt driv, engagemang och vilja för att utveckla din kunskap inom branschens alla delar. Du behöver vara lösningsorienterad och snabbt kunna se situationer ur våra kunders perspektiv för att långsiktigt jobba mot en hög kundnöjdhet. Vi ser att du har en bred förståelse för affärer och ett gott lönsamhetstänk. Vi söker en lagspelare med positiv inställning och stort tålamod då affärsprocesserna kan stäcka sig över längre tid.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.


Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 18 oktober.

 

Rekryterande chef, Fredrik Wallin

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-18
Kontaktpersoner:
Fredrik Wallin
tfn: +46 850333349
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Gamla Norrtäljevägen 105-107 18730 Täby

Tillbaka till toppen