Din Bil Sverige AB VW Gävle

Försäljningschef

Är du en affärsdriven och relationsinriktad person som har ett stort intresse för bilbranschen? Nu söker vi en Försäljningschef till vår anläggning på Bondegatan i Gävle där du får vara med på resan mot hållbar mobilitet!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som Försäljningschef har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla försäljningen av Volkswagen, Skoda, Seat och Cupra i Gävle. Det innebär att du coachar säljteamet samt fördelar arbetet genom att skapa delaktighet för att uppnå anläggningens försäljningsmål och god kundnöjdhet. Bilbranschen genomgår just nu en spännande utveckling med elektrifiering och nya köpmönster i en alltmer digitaliserad kundresa vilket innebär förändrade arbetssätt. Därför söker vi dig som är en trygg ledare i förändringsarbete och kan hantera många processer samtidigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap och dokumenterat goda försäljningsresultat från en kundfokuserad verksamhet. Du har en godkänd gymnasieutbildning där relevant vidareutbildning är meriterande. I ditt arbete är du proaktiv, arbetar långsiktigt och skapar goda relationer. Du har en stark kommersiell förståelse, goda administrativa kunskaper och uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet från fordonsbranschen är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en trygg person och ledare med ett eget driv där du har förmåga att motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Med energi ser du till att få saker att hända och du trivs med att bygga goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du har en god affärsförståelse och kan med lätthet anta ett helhetsperspektiv. Din personlighet kännetecknas av en positiv inställning, en god struktur och ett stort engagemang. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att växla mellan olika uppgifter.

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan direkt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta rekryterande chef.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Gävleborg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-16
Kontaktpersoner:
Magnus Lindmark
tfn: 026-65 71 25
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Bondegatan 8-10 80261 Gävle

Tillbaka till toppen