Din Bil Sverige AB VW Göteborg

Däckskiftare

Nu söker vi Göteborgs bästa däckskiftare som vill vara med och serva våra kunder vid deras byte från sommar till vinterdäck!

Om arbetet

Som däckskiftare kommer du att ingå i ett team av personer som har i uppgift att byta däck såväl som att plocka fram, tvätta och hålla ordning på däck som ska på förvaring. Arbetet sträcker sig under vår högsäsong som pågår under ca 6. Du erbjuds en visstidsanställning under perioden och placeringen är på någon av våra Volkswagen anläggningar på Grafiska vägen eller på Askims Industriväg i Sisjöns industriområde.

Vem söker vi?

Vi tror att du har ett intresse för bilar samt att du tycker om fysiskt arbete. Har du erfarenhet från arbete med däckskifte sedan tidigare är det meriterande.Det är också meriterande om du har truckkort. Krav är att du är minst 18 år och har B-körkort. Då arbetet under perioder sker i högt tempo är det viktigt att du är såväl strukturerad som effektiv och att du sporras av lagarbete samt att leverera bästa service och kvalité till våra kunder.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.        

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast: 26 september. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jimmy Lyckell på mail: jimmy.lyckell@dinbil.se 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-09-26
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Jimmy Lyckell
Företagets hemsida:
http://www.vwgoteborg.se
Adress:

Grafiska vägen 41263 Göteborg

Tillbaka till toppen