Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund

Din Bil Lund söker en

Verkmästare till Plåtverkstad

Tjänstebeskrivning

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Som Verkmästare har du det övergripande ansvaret för plåtverkstaden. Dina viktigaste uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du coachar plåtslagarna individuellt för att kunna utveckla medarbetarna och effektivisera verksamheten. Du rapporterar till VW Lunds Servicechefen.

I tjänsten ingår även kvalitetsarbete som säkerställande av att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med VW:s riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål.

Kvalifikationer

Vi söker en person med godkänd gymnasieutbildning, gärna fordonstekniskt program, som arbetat i liknande befattning tidigare. Har du erfarenhet från kundmottagning i verkstadsmiljö är det meriterande. Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer, innehar administrativa färdigheter och har god telefon- och datavana och bred kunskap inom IT-system. Har du erfarenhet av systemet CABAS är detta en stor merit.

Du bör behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Genomförda och godkända ledarskapsutbildningar är meriterande och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som Verkmästare måste du tycka om att arbeta med människor och ditt engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är duktig på att bygga team. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är lösningsorienterad. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter och du tycker om att lära nytt. Du uppvisar god finansiell medvetenhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till oss så snart som möjlig dock senast den 10 oktober 2022.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Dela på:
Län:
Skåne
Alla län
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-10
Tillträde:
Efter ök
Kontaktpersoner:
Christian Schell
tfn: +46 040-380147
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Porfyrvägen 26 22478 Lund

Tillbaka till toppen