Din Bil Sverige AB Volkswagen Malmö

Din Bil Syd VW Malmö söker en

Säljare

Drivs du av avslut, nöjda kunder och att vara en viktig del i ett framgångsrikt försäljningsteam? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta mål? Då behöver vi dig!

Vi söker en säljare för ny- och begagnatbilar mot privat och företag. du kommer att ingå i ett litet men tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, men även dig som har en utbildning som är vi bedömer kan vara relevant för just denna tjänst. Du har naturligtvis erfarenhet av försäljning, självklart med goda resultat. Har du arbetat med uppsökande försäljning, sätter vi ett stort plus i kanten, också detta med goda resultat. Vi träffar gärna dig som har någon annan erfarenhet med dig och som kan visa oss hur du kan bli vår nya stjärna.

Som säljare har du naturligtvis en god ekonomisk förståelse. Du är duktig på så väl svenska som engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.  Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

För att lyckas i rollen tror vi att du ser ny teknik som extra motiverande och att du gärna följer med i den snabba utveckling som såväl branschen som vår bilmärken genomgår. Vi kommer attlägga stor vikt på dig som person. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2022. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Gruppen och VW Malmö eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Alla län
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-31
Tillträde:
Enligt ök
Kontaktpersoner:
Jörgen Dahlström
tfn: +46 040380000
mob: +46 040380000

Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Kabingatan 1 212 39 Malmö

Tillbaka till toppen