Din Bil Sverige AB Audi/VW Östermalm

Servicerådgivare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i klassen i kundnöjdhet? Då kan det vara just Dig vi söker som vår nästa Servicerådgivare på VW/Audi Östermalm. Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. 

Dina uppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta kundkontakter på ett engagerat och kundorienterat sätt. Du kommer att boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar, svara på offertförfrågningar samt vägleda kunden i tekniska frågor. I arbetet ingår att bedöma garantianspråk, sköta prissättning, bearbeta kundreklamationer, och ansvara för att verkstadens produktivitet och drift optimeras. Du kommer också att utföra kundkompensationer, hantera vissa försäkringsfrågor, köpa in externa arbeten och se till att arbetsmiljöregler följs och att skyddsutrustning används korrekt.

Som servicerådgivare är du spindeln i nätet beträffande avdelningens serviceprocess och en viktig del i vårt arbete med att föra kundnöjdheten framåt.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet som servicerådgivare eller likvärdigt arbete där du arbetat med kundservice och administration. Har du erfarenhet som mekaniker eller har gått en fordonsteknisk utbildning är det meriterande. Du har goda administrativa färdigheter, samt god data- och systemvana. Du kommer att arbeta med system som Automaster, Elsa och Etka, har du erfarenhet av dessa eller snarlika program så ser vi det som en merit. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och ett krav är att du har B-körkort.

Din profil

Att arbeta med människor faller sig naturligt för dig och du tycker om att skapa goda relationer till kunder. Du tror precis som vi att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Vi ser att du som person är lyhörd för kunders olika behov och pedagogisk när du vägleder och förklarar för kunder. Du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo och du motiveras av att lära nytt. Du har en initiativförmåga, ordning & reda och du uttrycker dig väl i tal och i skrift. Självklart så är du en lagspelare, trygg i dig själv och du vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 9 oktober.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stefan Eldeus

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-09
Kontaktpersoner:
Stefan Eldeus
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Fiskartorpsvägen 20 11433 Stockholm

Tillbaka till toppen