Din Bil Sverige AB Utrustningscenter Halmstad

Administratör / Planör

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du en noggrann och driven administratör med ett intresse för bilar? Gillar du att arbeta med hantering av flöden och många kontaktytor? Då ska du söka tjänsten som administratör till vårt Utrustningscenter i Halmstad!

Dina uppgifter

I rollen som administratör och planör arbetar du på vår avdelning för planering och logistik på Utrustningscenter, dit nya bilar skickas från fabrik inför försäljning till slutkund. I din tjänst ansvarar du för hantering av flödet för våra arbetsorder, allt från säljares fordonsbeställningar, avstämning och korrigeringar av dessa till fakturering. Du ansvarar även för den dagliga planeringen av arbetet i verkstaden samt för att beställa transport och flödet av bilar till och från utrustningscentret. Du agerar intern support till säljare och svarar på frågor via en chattfunktion och har ansvar för vår gemensamma avdelningsmejl. 

Du arbetar kontorstider måndag till torsdag mellan 07:00 - 16:30 samt fredagar mellan 07:00 - 14:00.

Din erfarenhet

Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och ett par års tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, gärna från en liknande tjänst som fordonsadministratör eller annan likvärdig inom kundtjänst. Det är viktigt att du har en god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Har du erfarenhet av Automaster sen tidigare ser vi det som ett plus.

Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, samt B-körkort för manuell växel är ett krav.

Din profil

Som person är du ansvarsfull och noggrann i allt du tar dig för. Du är nyfiken och lyhörd och har viljan att utvecklas. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och har ett flexibelt sätt eftersom arbetet innebär en stor variation i uppgifter med många kontaktytor. Vidare ser vi att du är social och utåtriktad och har en god samarbetsförmåga till kollegor samt har ett serviceorienterat sätt.  

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 oktober.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christoffer Eikedahl

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Halland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-20
Kontaktpersoner:
Christoffer Eikedahl
Företagets hemsida:
http://dinbil.se
Adress:

Turbingatan 19 30250 Halmstad

Tillbaka till toppen