Din Bil Sverige AB Audi Göteborg

Teamledare Verkstaden

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du en lösningsorienterad person som gillar att utveckla såväl människor som verksamhet? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

Som teamledare hos oss har du det övergripande ansvaret för verkstaden och servicerådgivningen. Dina viktigaste arbetsuppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du coachar ditt team för att utveckla medarbetarna och effektivisera verksamheten. Tjänsten innebär kontinuerlig kontakt med våra kunder. Som teamledare bedriver du kvalitetsarbete för att säkerställa att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Audis riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål. I samråd med verkstadschef ansvarar du för målsättning, budget och handlingsplaner. Rollen innebär personalansvar med medarbetarsamtal och planering av arbetstider.

Dina Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har;

  • Gymnasial utbildning, gärna inom fordonsteknik eller annan för tjänsten relevant utbildning.
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en ledande befattning.
  • God förståelse för servicemarknad och dess processer samt har goda administrativa färdigheter. Har du erfarenhet från kundmottagning i verkstadsmiljö är detta meriterande.
  • Goda datakunskaper, har du dessutom erfarenhet av systemen Elsa, Cabas, Saga och Automaster är detta en stor merit.
  • Behärskar svenska väl, både i tal samt skrift.
  • Minst B-körkort. 

Personliga egenskaper

Som teamledare tycker du om att arbeta med människor samt att skapa teamkänsla. Du brinner för kundservice och ditt engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet på ett pedagogiskt sätt. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är lösningsorienterad. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité och du gillar att ständigt lära dig nya saker. Du uppvisar god finansiell medvetenhet.  

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig så är du välkommen med din ansökan senast 9 Februari. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jakob Baranto på: jakob.baranto@audigoteborg.se

  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-02-09
Tillträde:
ENligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Jakob Baranto
Företagets hemsida:
http://www.audigoteborg.se
Adress:

Jolengatan 21 400 20 Göteborg

Tillbaka till toppen