Volkswagen Värmdö

Nybilssäljare

Vill du vara med på vår resa att etablera oss på ny mark? Har du ett otroligt driv, en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att skapa långsiktiga relationer?

I juli startade vi vår Volkswagen-verksamhet på Värmdö och vi behöver nu ytterligare förstärkning till vårt säljteam.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer.

Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir utomordentligt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

För den här tjänsten vi söker dig som har minst 2 års dokumenterad arbetserfarenhet av bilförsäljning. Har du även erfarenhet av att arbeta med Volkswagen är det starkt meriterande. Genom din tidigare erfarenhet från bilförsäljning är du väl insatt i processens

alla steg och har god insikt i vad som krävs för att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som vår nya säljare ser vi att du är driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar.

Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt.

Du är en lagspelare och har en positiv inställning som lätt smittar av sig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Martin Jenvén via e-post: Martin.Jenven@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Kontaktpersoner:
Martin Jenvem
tfn: +46 850333266
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Leverans 1-3 Gustavsberg

Tillbaka till toppen