Volkswagen Bromma

Servicerådgivare, vikariat

Volkswagen Stockholm, Bromma

Söker

Servicerådgivare till Team Transport.

Nu söker vi en servicerådgivare för ett vikariat fram till Januari 2021 med eventuell förlängning. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill in inom Din Bil för att efter vikariatet ha möjlighet att ta sig an en annan roll som servicerådgivare på en av våra många anläggningar inom Stockholm.

Gillar du att jobba med både människor och administration på ett kvalitetsmedvetet sätt samtidigt som du har många bollar i luften? Då kan det vara just Dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Det här en tjänst för dig som trivs i en roll där du stundvis kommer att ha mycket att göra och där du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du bokar in kunder för service och reparation, tar emot och lämnar ut bilar, prissätter jobb samt ringer kunder med prisförslag.

Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg kombinerat med en stor portion toppklassigt kundbemötande. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss. 

Dina Kvalifikationer

Du bör ha minst ett års arbetserfarenhet inom bilbranschen, som servicerådgivare, reservdelsman, verkmästare eller motsvarande erfarenhet där en stor del av arbetet bestått av både administrativa uppgifter och kundhantering. Viss teknisk kompetens är meriterande.

För att passa för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper. Starkt meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Etka,  Elsa samt Cabas. Har du även jobbat med prissättning ser vi det som ett stort plus. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, samt kan behärska engelska.

Personliga egenskaper

Du behöver vara en ansvarstagande, noggrann och flexibel person som är duktig på att kommunicera och administrera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt eget arbete och säkerställer god kvalité på dina slutförda arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb och effektiv miljö.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.


Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 24 januari.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Daniel Segerman via e-post: Daniel.Segerman@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

  

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-24
Kontaktpersoner:
Daniel Segerman
tfn: +46 8-503 33 547
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen