Din Bil Sverige AB Din Bil Syd

Business Controller

Din Bil Syd

Söker en

Business Controller

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Malmö, Helsingborg, Lund, Landskrona och Trelleborg? Har du erfarenhet inom ekonomi och har en god analytisk förmåga? Om du dessutom gillar bilar, så har vi jobbet för dig!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som Junior Business Controller får du en stimulerande utmaning där du utifrån ett ekonomiskt perspektiv kommer analysera, förklara och utveckla affären gällande olika delar inom Din Bil.  Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och ett nära samarbete med verksamheterna som du ansvarar för. I den här rollen får du stora chanser att utvecklas och lära dig om organisationens många olika verksamhetsområden. För den som är nyfiken och ambitiös är tjänsten en spännande väg in i arbetet som Controller. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra processer, och för den som vill finns stora möjligheter att vara medoch påverka hur vi arbetar. Du är baserad i Malmö och rapporterar till Ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsområden

•        Fokus på analys av nyckeltal och avvikelser i månadsbokslut

•        Presentationsmaterial (löpande och ad-hoc) till Ekonomichef samt verksamhetschefer

•        Delaktighet i månatligt bokslutsarbete

•        Prognoser på månads- och kvartalsbasis

•        Delaktighet i olika effektiviseringsprojekt

•        Budgetering och budgetuppföljning

•        Business case och investeringsprojekt

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom och har ett par års erfarenhet från en ekonomiroll, exempelvis redovisningsekonom. Viktiga verktyg i denna tjänst är Excel, PowerPoint och Qlikview och vi ser helst att du är en van användare av dessa program. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Som person har du en väl utvecklad analytisk förmåga, är självgående, och har ett positivt och konstruktivt synsätt. Du drivs av att skapa resultat, att nå mål och har hög integritet. Du är tålmodig och noggrann, samtidigt som du kan lägga i en högre växel om det behövs då arbete mot tuffa deadlines förekommer. Tjänsten förutsätter god analytisk förmåga och förmågan att förklara komplexa samband. Som person inger och bygger du förtroende, har god förmåga att kommunicera och diskutera olika frågeställningar. Avslutningsvis har du ett stort intresse av och förståelse för affärsverksamheten ”bakom” siffrorna.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan via https://dinbil.easycruit.com/

senast 2020.01.31. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Kontaktpersoner:
Jonas Ringberg
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Kabingatan 1 21239 Malmö

Tillbaka till toppen