Skoda Bredden

Testare

Är du en person med passion för affärer, bilar och som uppskattar ett varierat och tidvis intensivt arbete? Har du dessutom viljan att vara med och bidra till en framgångsrik resa samt representera ett av världens starkaste varumärken? Då kan du vara vår nästa testare!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär hantering av inkommande begagnade bilar där du testar, besiktigar, registrerar och utvärderar bilarna samt ansvarar för prissättning av t.ex. skador. I arbetet ingår även leveranskontroll, garantireklamationer och kontrollbesiktningar. Därtill kommer du att iordningsställa sålda bilar vilket innebär bokning av order både till intern- och extern verkstad. Vissa reparationsuppgifter och däckbyten förekommer också.

Kvalifikationer

För att lyckas som testare så är det en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi förutsätter dock att du har arbetat ett par år inom någon form av tjänsteyrke samt att du har en bra social förmåga och en god känsla för kundnöjdhet.

Din struktur och koordineringsförmågan liksom din förståelse för kundservice är väldigt viktigt i din roll som testare. Ett krav för tjänsten är att du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta med ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen som testare är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-206-31i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Johan Gehlin via e-post: johan.gehlin@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Johan Gehlin
tfn: +46 8-408 99 301
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Kanalvägen 1E 194 61 Upplands Väsby

Tillbaka till toppen