Audi Danderyd

Personbilssäljare

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Vill du arbeta på en anläggning som vann Årets team för nybilar samt Audi Service Challange 2019?
Nu öppnar vi dörrarna för nya personer till vår anläggning Audi Danderyd.Audi kommer under 2020 fortsätta utöka sitt produktutbud, elektrifiering samt bli progressivare som bilmärke. Vi siktar även på att överträffa tidigare års prestationer.

Vi söker en Audi-ambassadör som vill stärka och utveckla varumärket Audi på vår marknad.

Tjänstebeskrivning

Som nybilssäljare på Audi Stockholm Danderyd är ditt huvudansvar att proaktivt söka upp, bearbeta, ringa samt maila potentiella privat- och företagskunder. Hos oss erbjuder vi dig möjligheten att ingå i framtidens säljteam. Du erbjuds ett modernt och tydligt ledarskap som utvecklar dig som individ men där teamets prestation är prioritet.  Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens bilförsäljning där digitalisering och mötet med kunden kommer vara ditt verktyg för hur du arbetar i din säljprocess.

I arbetsuppgifterna ingår offert- och orderhantering, leverans, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning.
Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du följer upp varje affär och kundkontakt samt lyhört anpassar lösningar efter kundens specifika behov. Du genomför affärsprocessen med bästa möjliga kvalité och viljan att överträffa kundens förväntningar.Du kommer att arbeta nära försäljningschefen och säljledare där ni tillsammans utarbetar dina personliga mål och utveckling genom bla coaching i verktyget Audi sales x-cellence.

Tillsammans med dina kollegor ska du även sköta bilhallen och hantera annonsering av bilar på nätet. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

-         Drivs av att uppnå sina mål och viljan över att ständigt utvecklas

-         Alltid strävar efter att bli bättre

-         är van att bygga långsiktiga relationer med kunder

-         är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar har arbetat minst två år med försäljning med goda resultat

Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har branscherfarenhet och kunskaper i säljstödsystemet SAMS.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och målinriktad med en stark känsla för affärer. Du trivs med att arbeta både proaktivt och självständigt och tycker om att komma till avslut i det du företar dig. Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt. Vi ser gärna att du besitter förmågan att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och kan arbeta och verka i ett team.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund då vi strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning på företaget. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STAU19-204-11 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Michelle Sjöstrand via e-post: michelle.sjostrand@audistockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Michelle Sjöstrand
tfn: +46 73-6801495
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Tillbaka till toppen