Volkswagen Bredden

Testare

Har du ett genuint bilintresse och vill vara med i hela leverans-processen där du med kvalité säkerställer att bilarna är i bästa möjliga skick inför leverans till kund?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten som testare innebär hantering av inkommande bilar, där du bl.a. testar, besiktar och registrerar bilar, samt värderar ev. skador som kan finnas på bilarna. I arbetet ingår även leveranskontroll av både nybilar samt begagnade bilar där du iordningställer och kontrollerar bilarna innan leverans till slutkund, detta medför också bokningar av order både till intern- och extern verkstad. Vissa administrativa uppgifter samt reparationsuppgifter så som att byta torkarblad, glödlampor och däckbyten förekommer.

Du kommer även att ansvara för parkeringsytor och planering av inkommande flöden av framförallt nya bilar.

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning med godkända betyg och gärna vidareutbildning inom fordon, men inget krav. Du har arbetat minst 2 år inom någon form av serviceyrke där du har lärt dig vikten av kundnöjdhet och att arbeta kvalitétsmedvetet. Har du tidigare erfarenhet inom motorbranschen, som testare eller liknande arbete är det starkt meriterande.

Du har en god social förmåga, därav att din svenska bör vara mycket bra, både i tal som skrift samt att du behärskar engelska. Din struktur och koordineringsförmåga liksom din förståelse för kundservice är väldigt viktig i din roll som testare.

Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Office-paketet samt minst B-körkort. Har du kunskap inom Automaster, ELSA eller ETKA är det meriterande, alternativt erfarenhet från Handlarbudet.se eller Fleetmonitor är det till en klar fördel. Då lättare reparationsuppgifter förekommer bör du vara tekniskt kunnig alternativt ha en positiv inställning till att lära dig.

Personliga egenskaper

I din roll som testare är du mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, samt effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta tillsammans i ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera ett högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress. Du arbetar kvalitétsmedvetet och självständigt samt tar ett stort ansvar över din roll och dina arbetsuppgifter.  Du bör också ha ett starkt engagemang i rollen där du ständigt vill lära dig nytt och utvecklas i din roll och även tillsammans med oss som bolag.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet 

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-196-30 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor om tjänsten, kontaktas rekryterande chef Niclas Barkåker via e-post: Niclas.Barkaker@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Kontaktpersoner:
Niclas Barkåker
tfn: +46 850333187
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Kanalvägen 10-12 19461 Upplands Väsby

Tillbaka till toppen