Porsche Center Stockholm

Tekniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Det går bra för Porsche. Det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och har precis öppnat ett nytt Center; Porsche Center Danderyd, som kompletterar våra två befintliga anläggningar i Stockholm; Porsche Service Center Östermalm och Porsche Center Stockholm.
Denna satsning öppnar dörrarna för nya personer till vårt team, därför söker vi nu en tekniker till Porsche Center Stockholm i Segeltorp

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche Center Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare för att leverera på högsta nivå. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra större reparationsjobb och service på Porsches starka modellprogram. I rollen som tekniker rapporterar du direkt till verkstadschef.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som har

-          flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker

-          3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande

-          ett gediget tekniskt kunnande och intresse är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska

-          god datorvana och kunskaper i Officepaketet

Du är van vid att arbeta

-          självständigt

-          själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska

Bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet av Porsche bilar är det ett plus, samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET/ETKA och AutoMaster.

Personliga egenskaper

Du är en person som är teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och servicemedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Porsche Center Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STPO19-143-27 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niklas Bergman via e-post: niklas.bergman@porsche-stockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Niklas Bergman
tfn: +46 8503 33 958
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Smista

Tillbaka till toppen