Skoda Sätra

Personbilssäljare

Skoda Stockholm fortsätter utvecklas för att möta såväl utmanande mål som en ökad efterfrågan och vi söker därför dig som brinner för försäljning och lönsamma affärer. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar vilket innebär att ta emot kunder i bilhallen, aktivt hjälpa dem i deras val av bil och slutligen avsluta affären. Vanligt förekommande arbetsuppgifter utöver kundmötet är administration av provkörningar, orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten samt prissättning i samråd med säljledare. En stor del av rollen innebär även uppsökande försäljning. Tillsammans med dina kollegor kommer du sköta bilhallen, vilket bland annat innebär att hålla prisskyltningen uppdaterad samt hantera annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning där tyngd lagts på att skapa ett starkt första intryck och förmågan att skapa en gedigen upplevelse för kunden. Du är van att arbeta i en roll där du möter potentiella kunder och där du etablerar relationer på kort och lång sikt. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i Office-paketet samt behärska engelska och svenska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du ordningsam, strukturerad, relationsorienterad och är en ”teamplayer”. Vidare ser vi att du nyfiken, engagerad och har en stark driv för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet och du trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta i team. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder genom att sätta kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-192-18 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Samir Sehmi via telefonnummer och/eller e-post: samir.sehmi@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Samir Sehmi
tfn: +46 855377927
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Tillbaka till toppen