Volkswagen Hammarby

Tidsbokare

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som tidsbokare hos oss kommer du att ha en viktig roll när det gäller att ansvara för inkommande samtal för bokning av service och reparationer. Detta innefattar mycket telefonkontakt med våra kunder, skapande av arbetsorders och samtal där man ger kunderna stöd och vägledning.

En avgörande del i rollen är att  identifiera kundens behov och se till att våra kunder blir femstjärnigt nöjda med vårt sätt att lösa deras ärenden/bokningar.

Kvalifikationer

Du har tidigare arbetat som tidsbokare/servicerådgivare eller liknande tjänst inom motorbranschen. Har du arbetat i några av våra system är det starkt meriterande. Du har B-körkort samt god förmåga att bemöta kunder på ett professionellt sätt både via telefon men även på anläggningen.

Genom din tidigare arbetserfarenhet har du fått mycket god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och ha förmåga att arbeta i flera datasystem samtidigt. Har du ett bilintresse är det ett plus. Du bör kunna tala och skriva svenska obehindrat samt goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Du är lyhörd, har stort kundfokus samt en förmåga att identifiera kundens problem och behov. Du strukturerar ditt dagliga arbete och säkerställer god kvalité på dina utförda uppgifter, både vad gäller kundbemötande som administrativt. Du är en god lyssnare, har en positiv inställning som lätt smittar av sig både mot kund samt kollegor.

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du är en problemlösare samt har en förmåga att hantera stressiga situationer på ett bra sätt, då du i tjänsten kan komma att möta många olika typer av människor och situationer. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-191-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Kostas Georgiadis via e-post: Kostas.Georgiadis@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Kontaktpersoner:
Kostas Georgiadis
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen