Din Bil Sverige AB VW Sisjön

Personbilstekniker

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt en ansvarsfull och effektiv lagspelare? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består mestadels i att utföra service, reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. I tjänsten kan även viss kundkontakt i form av telefon och personliga möten förekomma.

Dina Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har;

  • En utbildning inom fordonsteknik och gärna några års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker. Vi tror att du känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer och hjälpa kunder med felsökning.
  • God datavana. Kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande. 
  • Innehar minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad samt har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du är en person som har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 23 December. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer GBVW1911666 i rutan för ”personligt brev”

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Sandro Consani via e-mail: sandro.consani@dinbil.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-23
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Sandro Consani
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen