Skoda Bromma

Servicechef

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Din huvuduppgift som Servicechef är att leda vårt serviceteam så att det uppnår budgetera resultat med högsta möjliga kundnöjdhet. Som Servicechef kommer du att ansvara för verkstaden genom att leda, planera och organisera det dagliga arbetet för våra fyra mekaniker, två servicerådgivare samt en reservdelsman/kvinna. Du har resultatansvar samt ansvarar även för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

I tjänsten ingår även att vara en del av den operativa verksamheten med kundmottagning, prissättning, boka in kunder via telefon, ta emot samt lämna ut bilar, ta emot beställningar av reservdelar och sälja dem över disk. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. I tjänsten ingår även att ta emot reservdelsbeställningar samt försäljning av reservdelar över disk. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg.

En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat i en arbetsledande position inom servicemarknad. Det är meriterande om du även har arbetat som mekaniker- och/eller servicerådgivare. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande samt verkstadens processer.

Krav är att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Baltzar, Etka samt Elsa. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift, för att kunna hantera instruktioner och manualer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du besitter förmågan att bygga team och har lätt för att beskriva och informera i tal och i skrift. Du är bekväm i din roll som chef och räds inte hantera eventuella konflikter. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare. Du måste ha förmågan att se att allt är möjligt och ingenting är omöjligt.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga samt din förmåga att leda och bygga team.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-188-17i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef David Stranne via e-post: David.Stranne@skodastockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på Olle.Strom@vwstockholm.se

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
David Stranne
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Stockholm

Tillbaka till toppen