Volkswagen Hammarby

Servicerådgivare

Är du vår nästa stjärna inom service?

Nu söker vi en servicerådgivare till vårt team på Volkswagen Hammarby. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en likvärd tjänst inom motorbranschen och som trivs i en roll där du periodvis kommer att ha mycket att göra och där du är ett proffs vad gäller kundbemötande.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Det här en tjänst för dig som trivs i en roll där du stundvis kommer att ha mycket att göra och där du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Du är företagets ansikte utåt och ska säkerställa att våra kunder får den service de behöver.

Du bokar in kunder för service och reparation, tar emot och lämnar ut bilar, prissätter jobb samt ringer kunder med prisförslag. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg kombinerat med en stor portion toppklassigt kundbemötande. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss. 

Kvalifikationer

Du som söker har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare/kundmottagare, eller annan likvärdig tjänst inom motorbranschen. Genom din erfarenhet har du fått god insikt i verkstadens processer, innehar tekniska kunskaper kring bilar samt god förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt intryck.

Du innehar B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska, mycket väl både i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i engelska. Meriterande är kunskaper i Automaster, ELSA och Cabas.

Personliga egenskaper

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är lyhörd, kommunikativ, har stort kundfokus samt en förmåga att hantera perioder med ett högt arbetstempo. Du arbetar strukturerat, är en problemlösare och du säkerställer alltid kvalitet på dina utförda uppgifter.

Du har en förmåga att bemöta alla kunder på ett föredömligt sätt och du vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. Du trivs i att arbeta i team och har en positiv inställning som lätt smittar av sig.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. 

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via vår hemsida på www.dinbil.se/ företaget / jobba hos oss och sedan längst ner på sidan ”INTERNANSÖKAN”  där du uppger referensnummer  STVW19-185-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Konstantinos Georgiadis via e-post: Kostas.Georgiadis@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Kontaktpersoner:
Kostas Georgiadis
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen