Skoda Bromma

Onlinevärd/värdinna

 

Trivs du med att möta kunder digitalt och vill du tillsammans med dem skapa upplevelser i form av toppservice knutna till vårt varumärke? Brinner du för sociala medier och beskriver dig som kreativ och nyfiken och inte är rädd för eget ansvar och nya utmaningar? Då är detta jobbet för dig!

Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch och alltid med Skoda Stockholm i fokus.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som digital hallvärd/värdinna kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att driva och bemanna chattfunktionen samt arbeta med sociala medier.
Du kommer att svara i chattfunktionen för hela Skoda Stockholm men du kommer vara stationerad på vår anläggning i Bromma där vår marknadsavdelning är placerad.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi en person som är social, kommunikativ och en ambitiös lagspelare med ett starkt engagemang och ett stort intresse för service och sociala medier.
Vi ser att du har arbetat minst 2 år inom något serviceyrke mot kund, där du har fått god förståelse för vikten av ett enastående bemötande mot kunder. Har du erfarenhet av sociala medier, dokumenterad utbildning inom marknadsföring samt B-körkort är det meriterande, dock inget krav. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vi din personlighet.

Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten bör du vara en vinnarskalle som ser lösning före problem och som kan planera och strukturera ditt arbete på bästa och effektivaste sätt. Att vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du ska ha en prestigelöshet i arbete med övriga kollegor ser du som en självklarhet. Genom din flexibilitet och positiva inställning bemöter du externa såväl interna kontakter med bravur.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-184-17i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta Brigette Pastoriza via telefonnummer 08-503 339 42 eller e-post Brigette.Pastoriza@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-20
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Brigette Pastoriza
tfn: +46 850333942
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Stockholm

Tillbaka till toppen