Porsche Center Danderyd

Reservdelsman/kvinna

Det är spännande tider för Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar kommer därför öppna dörrarna för nya personer till vår anläggning Porsche Center Danderyd.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda.

I din roll som reservdelsman/kvinna  kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Dina arbetsuppgifter består främst av att sälja reservdelar och tillbehör över disk samt serva våra tekniker med utlämning av reservdelar. Du hanterar beställningar, reservdelar, utbytesdelar samt returer av emballage, garantigods till generalagent. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta skyltning och prissättning på tillbehörbilar och i butiksmontrar samt stötta våra säljare med dina expert kunskaper i Tequipment, Drivers Selection och Motorsport Collection.

I rollen som reservdelsman/kvinna  rapporterar du direkt till servicemarknadschef Porsche Center Danderyd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

-          flerårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom bilbranschen,

-          arbetat som reservdelsman/kvinna i minst ett par år med premiumvarumärken,

-          god teknisk förståelse och vana av att föra dialog kring reservdelar och tillbehör med kunder, säljare, tekniker och kundmottagare,

-          god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet

-          mycket god kunskap och förståelse för processer och rutiner

Du är van vid att arbeta

-          självständigt

-          själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska

Bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet av Porsche bilar är det ett plus, samt i de system som vi använder så som SAP, PPN/PIWIS, PET/ETKA och AutoMaster.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt bilintresse och kallar dig kanske till och med för entusiast.

Du är en person som är mycket teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med medarbetare och kunder.

Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och service- och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Porsche i Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december 2019.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STPO19-182-11  rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Abrahamsson via e-post: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Marcus Abrahamsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen