Porsche Service Center Östermalm

Servicerådgivare

Porsche Service Center Östermalm laddar inför 2020!

Det är spännande tider för Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar kommer därför öppna dörrarna för nya personer till vår anläggning Porsche Service Center Östermalm.

Vi söker därför
en

-          verkstadschef,

-          servicerådgivare

-          tekniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning (Servicerådgivare)

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som servicerådgivare kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot kunderna och få dem att känna sig välkomna, du följer dem genom hela serviceprocessen samt ger stöd och vägledning, vilket du gör på ett korrekt, positivt, engagerat och servicemedvetet sätt. Hantera arbetsorder, fakturera, boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar samt hantera aktioner, försäkringsfrågor och bearbeta reklamationer. Du kommer även att vägleda kunden i tekniska frågor och arbeta för att alla krav i auktorisationsbestämmelserna uppfylls.

Du skall också jobba med att säkerställa att vi har en hög kundnöjdhet.

Du ansvarar för optimeringen av verkstadens drift och produktivitet i enlighet med Porsche AGs riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges ABs kvalitetspolicy och mål.

I rollen som servicerådgivare rapporterar du direkt till verkstadschef Porsche Service Center Östermalm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

-          minst gymnasieutbildning,

-          erfarenhet av bilbranschen som servicerådgivare eller kundmottagare på verkstad

-          mycket god förståelse för servicemarknaden och dess processer och rutiner

-          ett gediget tekniskt kunnande och intresse

-          god datavana, med kunskaper i Officepaketet.

Du är van vid att arbeta

-          i högt tempo och efter högt uppsatta mål

-          själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska

-          ha många bollar i luften samtidigt

Du bör känna dig bekväm i din roll som servicerådgivare och kunna utföra arbetet självständigt.

Bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet och kunskaper av Porsche bilar är det ett plus samt i de system som vi använder så som så som PPN/PIWIS, PET/ETKA, Automaster, Cabas.

Personliga egenskaper

Du är en person som är mycket teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med kund vid t ex felsökningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och service- och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Porsche i Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december 2019.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STPO19-180-27 rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Abrahamsson via e-post: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på olle.strom@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Marcus Abrahamsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen