Porsche Service Center Östermalm

Verkstadschef

Porsche Service Center Östermalm laddar inför 2020!

Det är spännande tider för Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar kommer därför öppna dörrarna för nya personer till vår anläggning Porsche Service Center Östermalm.

Vi söker därför
en

-          verkstadschef,

-          servicerådgivare

-          tekniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning (Verkstadschef)

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som verkstadschef kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för kundmottagning, verkstad, administration och personal inom din avdelning.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leda, planera och fördela dagens arbeten, stötta och supporta medarbetarna i kundmottagningen och i verkstaden.

Du ser till att verksamheten har en ständig utveckling genom lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du kommer att jobba nära personalen vilket ställer krav på dig att du jobbar med coachning och konstruktiv feedback. I tjänsten ingår även löpande kvalitetsarbete som säkerställer att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Porsche AGs riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges ABs kvalitetspolicy och mål. Du kommer arbeta med verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, hålla i utvecklings och lönesamtal, uppdatera dokumentation samt skriva protokoll. I samarbete med servicemarknadschef ansvarar du för att sätta mål, budget, utarbeta strategier och handlingsplaner.

Du ansvarar och säkerställer kontinuerligt att medarbetarna följer Porsche AGs processer och rutiner samt att verksamheten har rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar.

I rollen som verkstadschef rapporterar du direkt till servicechef Porsche Service Center Östermalm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

-          minst gymnasieutbildning,

-          erfarenhet av bilbranschen med arbetslivserfarenhet från en arbetsledande, position, såsom verkstadschef, planör eller försteman på verkstad,

-          mycket god förståelse för servicemarknaden och dess processer och rutiner,

-          ett gediget tekniskt kunnande och intresse,

-          god datavana, med kunskaper i Officepaketet.

 

Du är van vid att arbeta

-          i högt tempo och efter högt uppsatta mål,

-          själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska,

-          många bollar i luften samtidigt.

Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet och kunskaper av Porsche bilar är det ett plus samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET/ETKA, Automaster, Cabas, Agda, Palette är meriterande liksom väl dokumenterade ledaregenskaper.

Personliga egenskaper

Du är en person som är mycket service- och kvalitetsmedveten och du tycker om att arbeta med människor. Du har förmågan att bygga team och det faller sig naturligt för dig att planera och organisera arbetet. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du eftersträvar ständiga förbättringar, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december 2019.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STPO19-179-27 rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Abrahamsson via mail: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på olle.strom@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Marcus Abrahamsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen