Audi/VW Östermalm

Servicerådgivare

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta kundkontakter på ett engagerat och kundorienterat sätt. Du kommer att boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar, svara på offertförfrågningar samt vägleda kunden i tekniska frågor. I arbetet ingår att bedöma garantianspråk, sköta prissättning, bearbeta kundreklamationer, och ansvara för att verkstadens produktivitet och drift optimeras. Du kommer också att utföra kundkompensationer, hantera vissa försäkringsfrågor, köpa in externa arbeten och se till att arbetsmiljöregler följs och att skyddsutrustning används korrekt.

Som servicerådgivare är du spindeln i nätet beträffande avdelningens serviceprocess och en viktig del i vårt arbete med att föra kundnöjdheten framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet som servicerådgivare. Har du erfarenhet som mekaniker eller har gått en fordonsteknisk utbildning är det meriterande. Du har goda administrativa färdigheter, samt god data- och systemvana. Du kommer att arbeta med system som Automaster, Elsa och Etka, har du erfarenhet av dessa eller snarlika program så ser vi det som en merit. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och ett krav är att du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Att arbeta med människor faller sig naturligt för dig och du tycker om att skapa goda relationer till kunder. Du tror precis som vi att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Vi ser att du som person är lyhörd för kunders olika behov och pedagogisk när du vägleder och förklarar för kunder. Du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo och du motiveras av att lära nytt. Du har en initiativförmåga, ordning & reda och du uttrycker dig väl i tal och i skrift. Självklart så är du en lagspelare, trygg i dig själv och du vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Audi Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STAU19-178-11  rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Per Falk via e-post: per.falk@audistockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
omgående
Kontaktpersoner:
Per Falk
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Fiskartorpsvägen 20 11433 Stockholm

Tillbaka till toppen