Skoda Sätra

Master Technician

Nu söker vi en Master Technican till vårt team där du med ditt intresse för teknik och bilar samt med din expertkunskap kommer att bidra med utveckling till teamet, samt kommer du att vara ett föredöme både på verkstaden men även vad gäller ett gott beteende.   

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av driv, integritet och hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som Master Technican kommer du att stötta och utbilda övriga tekniker i deras dagliga arbete och säkerställa att, du likväl som dina kollegor har den kompetens som krävs för att garantera högsta möjliga kvalitét och kundnöjdhet. Detta kräver att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter och andra förändringar som sker inom vår bransch. Utöver detta utför du service, reparationer, felsökningar och komplexa reparationer med bravur.

Som Master Technican kommer du att ha hand om kundkontakter, vilket kräver ett föredömligt arbete i kommunikation och prissättning både mot kund och interna kontakter. Du kommer också säkerställa att vår arbetsmiljö uppfyller de krav på säkerhet samt ordning och reda på verkstaden, men även i form av tidspassning och annat som berör ett gott beteende.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning, samt att du är certifierad som Master Technichan. Vi ser också att du  är expertutbildad på minst tre områden inom Master Tech.  

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder och kollegor med felsökning och andra problem som kan uppstå. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Som Master Tech bör du vara en fena på problemlösning och säkerställa hög arbetskvalitet i ditt arbete, även i perioder med hög arbetsbelastning. Du är stolt i ditt yrkesutövande, tar ansvar över dina arbetsuppgifter likväl som du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete.

Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad, noggrann och kommunikativ.  Du har en god samarbetsförmåga och bidrar med god stämning till teamet. Du bör också ha en förmåga att ta  till dig nya instruktioner och du strävar alltid efter att vara ett gott föredöme mot dina kollegor.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-172-18 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Daniel Thelin via e-post: Daniel.Thelin@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Kontaktpersoner:
Daniel Thelin
tfn: +46 8-503 333 54
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Tillbaka till toppen