Din Bil Sverige AB VW Göteborg

Skadereparatör/Plåtslagare

 Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du effektiv och noggrann som person samt uppskattar trevliga kollegor? I så fall tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade förmåner och personalrabatter samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och en god stämning. 

Tjänstebeskrivning

Som plåtslagare hos oss kommer du att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer vars huvudsakliga uppgift är att återställa bilarna till sitt ursprungliga skick samt tillgodose kundernas behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda, men det är inte ett krav. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer. Har du erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas är detta ett stort plus. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en person som har lätt för att skapa goda relationer både till kunder och medarbetare. Du är driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas samt lära dig nya saker. Arbetet utför du organiserat, du är noggrann i dina arbetsutföranden samt att du är en person som kan ta egna initiativ, även under tidspress.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den 31 december. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer DBVW1911062 i rutan för ”personligt brev” 

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Robin Westermark via: robin.westermark@dinbil.se

  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Robin Westermark
Företagets hemsida:
http://www.vwgoteborg.se
Adress:

Grafiska vägen 41263 Göteborg

Tillbaka till toppen