Volkswagen Kista

Transportbilstekniker

Vi är ett team på sex tekniker, tre servicerådgivare och jag Lisa som är servicechef. Vi jobbar i ett högt tempo med stor glädje och kamratskap. Trivsel, kundnöjdhet och lönsamhet ligger alltid i fokus. Om du söker en arbetsplats där du vill trivas och bli en i ”gänget” så har du hittat rätt.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Inom Volkswagen vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder så att de alltid är femstjärnigt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen Transportbilar. Dessa bilar är en lättare typ av transportbilar och är inte att jämföra med reguljära lastbilar.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker / tekniker. Har du 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är det starkt meriterande.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt och kvalitétsmedvetet. Förutom detta så har du datavana, vilket vi värdesätter högt. Därtill har du minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare, därav besitter du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-152-16 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Lisa Söderqvist via e-post: Lisa.Soderqvist@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Kontaktpersoner:
Lisa Söderqvist
tfn: +46 850333121
mob: +46 70-0865206

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen