Volkswagen Södertälje

Reservdelsman/kvinna

Har du ett intresse för motorbranschen och arbetar alltid efter att leverera hög kvalité och servicenivå på dina utförda arbetsuppgifter? Har du en förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer med såväl kollegor som kunder? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innebär att du kommer att vara spindeln i nätet där du kommer att ha ett flertal kontakter internt och vara en viktig funktion i deras arbete. Dina huvuduppgifter för tjänsten är att leverera reservdelar till våra mekaniker och även att ta upp beställningar från dessa. Du kommer också att hantera interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från bl.a. vår generalagent.  

Arbetet har ett högt tempo och kräver god planeringsförmåga samt en stark vilja att serva andra människor. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål

Kvalifikationer
Krav för denna tjänst är att du har minst 3-4 års arbetserfarenhet som reservdelsman. Har du även arbetat i Automaster, CABAS och ETKA är det starkt meriterande.  

Genom din tidigare arbetserfarenhet har du goda kunskaper i verkstadens processer vilket har gett dig god insikt i värdet av att arbeta kvalitetsmedvetet, både vad gäller i relationer med kunder och kollegor, samt vad gäller slutförda arbetsuppgifter. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt samt som säkerställer kvalité i sitt arbete. Då du kommer att ha flera kontaktytor på anläggningen behöver du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga samt förmåga att hantera olika typer av människor.

Eftersom att tjänsten kräver en del ansvar måste du självständigt kunna organisera och planera det dagliga arbetet samt ha förmåga att hantera perioder med ett högt arbetstempo. Du är inte rädd för att ta i och har en förmåga att se vad som behöver göras.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Krister Friberg via e-post: Krister.Friberg@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Kontaktpersoner:
Krister Friberg
tfn: +46 8 503 33988
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen