Din Bil Sverige AB Skoda Bäckebol

Personbilssäljare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar. Du kommer att ta emot kunder i bilhallen och aktivt hjälpa kunden i deras val av bil. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är administration av provkörningar, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning i samråd med säljledare.

Tillsammans med dina kollegor sköter du bilhallen, hanterar annonsering av bilar på nätet samt prisskyltar. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av något serviceyrke alternativt försäljning. Du är van att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt att du behärskar engelska och svenska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast den 30 april 2019. Är du redan anställd vänligen uppge det i din ansökan för enklare hantering.  

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pehr Ödman via telefon 031-750 16 93.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Pehr Ödman
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Transportgatan 57B 42246 Hisings Backa

Tillbaka till toppen