Porsche Center Stockholm

STPO19-052-27

Hallvärd

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Porsche Center Stockholm

Söker en

Hallvärd

 

Vi söker nu en kollega som älskar att ha många kundkontakter, har en god servicekänsla och som vill vara vårt ansikte utåt!

 

Tjänstebeskrivning

Som hallvärd fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för informationsdisken och ser till att bilhallen är representativ samt att prisskyltning och annonsering är uppdaterat.

 

I arbetet ingår även att stötta försäljningsavdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar, boka kund för billeverans samt hjälpa till vid leveranstillfället.

 

Denna tjänst är en timanställning där arbetstiden primärt är förlagd till helger. För personer med rätt vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att senare gå vidare inom företaget.

 

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Microsoft-Officepaketet. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

 

Personliga egenskaper

Du är en person med hög servicekänsla som har en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

 

Ansökan

 

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 15 maj.

 

Skicka din ansökan redan nu då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STPO19-052-27 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jacob Paganderth via mail Jacob.Paganderth@porsche-stockholm.se eller telefon: +46(0)8-50333961

 

Ordförande Unionen Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-05-15
Tillträde:
2019-04-15
Arbetsplats/placeringsort:
Smista
Kontaktpersoner:
Jacob Pagandert
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Smista

Tillbaka till toppen