Volkswagen Smista

Platschef

Volkswagen Smista               

 

Söker en Platschef

Vår nuvarande platschef tar sig an en ny anläggning och vi söker därför hans efterträdare där du kommer att axla rollen på Volkswagen Smista tillsammans med 3 underordnade chefer.

Hos Din Bil Sverige får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om anställdas hälsa.

Om tjänsten

I rollen som Platschef kommer Du att ansvara för drift, lönsamhet och kvalitétsarbete inom Volkswagen Smista, genom att planera och leda verksamheten. Du rapporterar till Regiondirektör och kommer att ingå i Volkswagen Stockholms ledningsgrupp.

Volkswagen Smista etablerades under 2015 och har idag ca 55 anställda med 5 lönesättande chefer. Anläggningen anses vara vår flaggskeppsanläggning och är ofta pilot inför nya projekt samt visas upp vid olika besök eller andra evenemang. Det pågår en utökning av anläggningen vilket innebär att vi kommer att utöka med cirka 10 personer inom kort.

Du har budget- och operativt ansvar samt ansvarar för att genomföra planerade aktiviteter.

Du kommer självständigt och tillsammans med dina underställda chefer sätta upp mål, utarbeta strategier samt handlingsplaner för respektive avdelning. Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor ingår också i tjänsten.

Du ska kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Du kommer även att stötta organisationen i olika aktiviteter samt se till att medarbetarna har de resurser och den utbildning som krävs för ålagda uppgifter samt för att nå uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning där du har utvecklat en verksamhet med goda resultat. Har du dessutom erfarenhet av att leda genom chefer och även inom motorbranschen är det starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har högskoleexamen eller motsvarande IHM,- eller IFL-ledarutbildning. Har du även andra utbildningar inom ekonomi och/eller ledarskap ser vi det som värdefullt för tjänsten.  Tidigare erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor samt skyddsfrågor är meriterande.

Du har god datavana och kunskaper inom Office-paketet framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, resultatinriktad och besitter en god social kompetens med förmåga att skapa relationer och nätverk. Du är en trygg person och en ödmjuk ledare med en förmåga att  coacha och stötta medarbetare samtidigt som du fattar beslut utifrån ett företagsperspektiv.

För att lyckas som Platschef krävs det att du kan utveckla strategier och koncept samt planera och organisera arbetet väl. Viktigt för denna befattning är också att du besitter en analytisk förmåga där du efterstävar ständiga förbättringar och högre kvalité. Du har även ett flexibelt arbetssätt med förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande dock senast, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-049-29 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Tobias Rückert via e-post: Tobias.Ruckert@dinbil.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på Olle.Strom@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontaktpersoner:
Tobias Rückert
tfn: +46 850333201
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen