Volkswagen Bromma

Platschef

Volkswagen Bromma          

 

Söker en Platschef

Vår nuvarande platschef går vidare mot nya utmaningar i bolaget och vi söker därför hans ersättare. Här får du möjlighet att tillsammans med dina 8 operativa chefer driva anläggningen framåt.

Hos Din Bil Sverige får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om anställdas hälsa.

Om tjänsten

I rollen som Platschef kommer Du att ansvara för drift, lönsamhet och kvalitétsarbete inom Volkswagen Bromma, genom att planera och leda verksamheten. Du rapporterar till Regiondirektör och kommer att ingå i Volkswagen Stockholms ledningsgrupp.  Volkswagen Bromma har ca 125st anställda med 8 lönesättande chefer.

Du har budget- och operativt ansvar samt ansvarar för att genomföra planerade aktiviteter.

Du kommer självständigt och tillsammans med dina underställda chefer sätta upp mål, utarbeta strategier samt handlingsplaner för respektive avdelning. Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor ingår också i tjänsten.

Du ska kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Du kommer även att stötta organisationen i olika aktiviteter samt se till att medarbetarna har de resurser och den utbildning som krävs för ålagda uppgifter samt för att nå uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning där du har utvecklat en verksamhet med goda resultat.  Har du dessutom erfarenhet av att leda genom chefer och även inom motorbranschen är det starkt meriterande. Du bör ha högskoleexamen eller motsvarande IHM,- eller IFL-ledarutbildning.

Då anläggningens servicemarknad är en av våra största inom regionen ser vi det som starkt meriterande med hög kompetens kring samt dokumenterad arbetslivserfarenhet från servicemarknadsaffären.

Du har god datavana och kunskaper inom Office-paketet framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, resultatinriktad och besitter en god social kompetens med förmåga att skapa relationer och nätverk. Du är en trygg person och ledare med en förmåga att  coacha och stötta medarbetare samtidigt som du fattar beslut utifrån ett företagsperspektiv.

För att lyckas som Platschef krävs det att du kan utveckla strategier och koncept samt planera och organisera arbetet väl. Viktigt för denna befattning är också att du besitter en analytisk förmåga där du efterstävar ständiga förbättringar och högre kvalité. Du har även ett flexibelt arbetssätt med förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-047-17 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Tobias Rückert via e-post: Tobias.Ruckert@dinbil.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på Olle.Strom@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontaktpersoner:
Tobias Rückert
tfn: +46 850333201
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen