Audi Center Smista

STAU19-044-28

Tekniker

Audi Stockholm, Smista

Söker en

Tekniker

 

Har du en passion för bilar och drivs du av att jobba med kvalitet? Sporras du av att arbeta med duktiga och trevliga kollegor? Då kan du vara den mekaniker vi söker på Audi i Smista! Vi erbjuder ett utvecklande arbete, god stämning, samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.


Tjänstebeskrivning

Som Tekniker på Audi kommer du att utföra raka servicejobb, elektronikjobb, reparationer och felsökning på Audi personbilar såväl som aggregatarbeten samt Diagnos. Det är en självklarhet för dig att följa Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler. Du ingår i ett team på 13 duktiga och drivna Tekniker.

 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och en flerårig dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Erfarenhet av arbete med våra koncernmärken är meriterande.  Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. En förutsättning för arbetet är att du har datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet av datasystem såsom Automaster, Odis Elsa samt Etka eller likvärdiga system. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

 

Audi Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Ansök senast 24 april via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU19-044-28 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Shervin Zarei via e-post: shervin.zarei@audistockholm.se

 

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-24
Arbetsplats/placeringsort:
Smista
Kontaktpersoner:
Shervin Zarei
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Tillbaka till toppen