Audi Hammarby

Lackerare

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar samt övriga uppgifter som ingår i lackering som maskering, grundning m.m. Du kommer att ingå i ett Team på 6 personer där alla gör allt och ingår i grupp accord.

Kvalifikationer

Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet från lackerar yrket där arbetsledande roller är extra meriterande. Kunskap om våra märken ser vi som mycket meriterande. B-körkort fordras.

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service.

Vi söker dig med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt.

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet. 

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 8 maj.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STAU19-043-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka via telefonnummer och/eller e-post: toni.suikka@audistockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se
Dela på:
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-05-08
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
tfn: +46 8-50333575
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen