Din Bil Sverige AB Audi Göteborg

Servicechef

Gillar du att hålla ihop och utveckla processer samt genom dina medarbetare leverera femstjärnig service? Har du dessutom ett gediget intresse för bilbranschen och en vilja att utveckla Audi Göteborgs eftermarknad ytterligare? Då kan det vara just dig vi söker!

Som servicechef hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som servicechef har du det övergripande ansvaret över Audi Göteborgs verkstad. Audi Göteborg hanterar service, underhåll, glasskador och tillbehörsmontering på våra produkter, och är Sveriges enskilt största återförsäljare av Audi. Dina viktigaste uppgifter är att leda verksamheten och säkerställa att den utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du har personalansvar för en grupp som består av ca 60 medarbetare  vilka du leder med hjälp av ett antal skickliga teamledare. Du rapporterar till anläggningens platschef.

Som servicechef sitter du med i den lokala ledningsgruppen, har budget- och resultatansvar samt ansvarar för kvalitet, produktivitet och avdelningens drift. Du följer uppsatta arbetsmiljömål samt arbetar självständigt för att formulera mål, utarbeta strategier och handlingsplaner för din verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, gärna med fordonsteknisk inriktning. Vi vill att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet från arbetsledande befattning. Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bilbranschen tidigare. Vi ser gärna att du har vana av och känner dig bekväm med att presentera material inför grupp samt att hålla medarbetarsamtal.

Utöver detta ser vi att du har goda kunskaper i Office paketet samt innehar B-körkort. Har du kunskaper inom Automaster, Elsa eller Cabas är detta meriterande. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, har lätt för att samarbeta samt skapa relationer både internt och externt. För att passa in i rollen behöver du vara effektiv och strukturerad men samtidigt ha ett flexibelt arbetssätt. Du har en god ledarskapsförmåga, är lyhörd samt trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid din personlighet.

Ansökan

Stämmer detta in på dig är du varmt välkommen med din ansökan senast den 25 april 2019. Hanteringen av ansökningarna sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Är du redan anställd hos oss, vänligen uppge detta i din ansökan för lättare hantering.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Lena Möller via mail: lena.moller@audigoteborg.se

Facklig representant för Ledarna: Kubillas Kara kubillas.kara@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-25
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Lena Möller
Företagets hemsida:
http://www.audigoteborg.se
Adress:

Jolengatan 21 400 20 Göteborg

Tillbaka till toppen