Audi Hammarby

Mekaniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad i ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, elektronikjobb, reparationer och felsökning på Audi personbilar. Som mekaniker hos oss är det en självklarhet att Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler följs. 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Därtill har du minst 2 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Personliga egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STAU-041-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Giovanni Capodiferro via e-post: Giovanni.Capodiferro@dinbil.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se
 
 
Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Giovanni Capodiferro
tfn: +46 8-50333417
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen