Volkswagen Kista

Transportbilsmekaniker

Volkswagen Kista söker en mekaniker, transportbilar

Vi är ett team på 6st mekaniker, 3 st servicerådgivare och jag Lisa som är servicechef.

Vi jobbar i ett högt tempo med stor glädje och kamratskap. Trivsel, kundnöjdhet och lönsamhet ligger alltid i fokus. Vi är en stor koncern som erbjuder utbildning, utvecklingsmöjligheter, trygghet, friskvårdsbidrag, förmånliga bilköp, försäkring och självklart så är vi anslutna till kollektivavtal. Vår värdegrund i bolaget är Driv, Integritet och Hållbarhet. Om du söker en arbetsplats där du vill trivas och bli en i "gänget" så har du hittat rätt.

Tjänstebeskrivning

Inom Volkswagen vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder så att de alltid är femstjärnigt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen Transportbilar. Dessa bilar är en lättare typ av transportbilar och är inte att jämföra med reguljära lastbilar.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt och kvalitétsmedvetet. Förutom detta så har du datavana, vilket vi värdesätter högt. Därtill har du minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare därav besitter du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. Du får gärna vara junior i din roll, så länge du är redo att lära dig mer och inte räds för utmaningar.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-016-16 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Lisa Söderqvist via e-post: Lisa.Soderqvist@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

Välkommen med din ansökan! 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontaktpersoner:
Lisa Söderqvist
tfn: +46 850333121
mob: +46 70-0865206

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen