Volkswagen Hammarby

Personbilsmekaniker

Volkswagen i Hammarby, Stockholm

Söker personbilsmekaniker

 

Har du en passion för bilar och drivs av att jobba med kvalitet? Sporras du av att arbeta med duktiga och trevliga kollegor? Då kan du vara den mekaniker vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har även minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, gärna med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo.

Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ Lediga tjänster. Skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30 april. Vi arbetar löpande med urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer  STVW19-010-14 i rutan för "personligt brev”.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Verkstadschef Kostas Georgiadis via mailadress: Georgiadis.Konstantinos@dinbil.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström  

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontaktpersoner:
Kostas Georgiadis
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen