Audi Center Smista

Personbilssäljare begagnade bilar

Drivs du av att ro affärer i hamn? Är du en social person som älskar utmaningar och att göra det där lilla extra för kunder? Då kan du vara vår nästa säljare inom Audi.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar försäljning av begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. I arbetet ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning. Kontinuerligt bygger du upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört tillmötesgår specifika behov.

Tillsammans med dina kollegor ska du även sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet och prisskyltning. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Hos Audi och Din Bil Sverige får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om anställdas hälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van att bygga långsiktiga relationer med kunder och som har arbetat minst två år med bilförsäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Du är tekniskt intresserad  och meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, branscherfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och målinriktad med en stark känsla för affärer. Du trivs med att arbeta både proaktivt och självständigt och tycker om att komma till avslut i det du företar dig. Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt. Vi ser gärna att du besitter ett gediget bilintresse samt har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund då vi strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning på företaget. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-202-28i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Sanjin Beslic via mail: sanjin.beslic@audistockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic: Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Sanjin Beslic
tfn: +46 8-50333248
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Tillbaka till toppen